Nedlagt landbrug

Nedlagt landbrug

Der bliver flere og flere nedlagte landbrugsejendomme rundt om i landet. Forsikringsmæssigt kan der være mange ting at tænke over, hvis man bor på et nedlagt landbrug, eller påtænker at købe et. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at man dækker de rigtige risici ind.

Med en Nedlagt landbrugsforsikring får du mulighed for, at dække dit hus og dine udbygninger mod skader, der skyldes brand, storm, indbrud, hærværk eller nedbør. Du får også dækning for brud på glas og sanitet.

For stuehuset har man mulighed for at sikre sig endnu bedre.

En “svamp og insekt dækning”, sikrer dig mod skader efter angreb af svampe, rådsvampe eller insekter i dit træ og murværk. Især områder som døre og vinduer samt tagkonstruktionen kan være stedet hvor forsikringen kan være god.

Vælger du at forsikre skjulte rør, sikrer du dig mod skader opstået i dine skjulte rør i huset. Er der brud på rørene, får du hjælp til at få lokaliseret og udbedret skaden. Det er typisk større skader, og ofte noget man først opdager et stykke tid efter skaden er sket, og derfor kan det være rigtigt vigtigt, at man sørger for netop denne dækning.

De udvendige rør, der ligger i jorden, dækkes ved stikledningsdækningen, og dækker alle former for ledningsføring, som fx kloak, vand, olie, varme, el, antenne, telefon og fiber.

For udbygningerne har man mulighed for at sumforsikre dem, hvilket betyder, at man har rig mulighed for at “skræddersy” sin forsikring, så den passer til ens egne behov, uden at skulle betale for en masse ekstra.

Vi kommer altid på besøg, bor du på et nedlagt landbrug, så vi er helt sikre på, at vi har forsikret alle dine værdier korrekt.

Download faktaark

Bygningsforsikring