Hus

Husforsikring

For de fleste repræsenterer ens ejendom den største af alle materielle værdier. Derfor er det også vigtigt at sikre den korrekt.

Med en Husforsikring får du som minimum dækket skader, der skyldes brand, storm, indbrud, hærværk eller nedbør. Du får også dækning for brud på glas og sanitet i dit hus.

De fleste vælger dog at sikre sig endnu bedre. Erstatningerne på en husforsikring løber nemlig meget hurtigt op, da der både dækkes for udbedring og reetablering af skaden.

En “svamp og insekt dækning”, sikrer dig mod skader efter angreb af svampe, rådsvampe eller insekter i dit træ og murværk. Især områder som døre og vinduer samt tagkonstruktionen kan være stedet hvor forsikringen kan være god.

Vælger du at forsikre skjulte rør, sikrer du dig mod skader opstået i dine skjulte rør i huset. Er der brud på rørene, får du hjælp til at få lokaliseret og udbedret skaden. Det er typisk større skader, og ofte noget man først opdager et stykke tid efter skaden er sket, og derfor kan det være rigtigt vigtigt, at man sørger for netop denne dækning.

De udvendige rør, der ligger i jorden, dækkes ved stikledningsdækningen, og dækker alle former for ledningsføring, som fx kloak, vand, olie, varme, el, antenne, telefon og fiber.

Kontakt os, og hør mere om alle de dækningsmuligheder der er på vores husforsikring.

Download faktaark

Bygningsforsikring

Bestil møde

Kontant os og få et uforpligtende møde og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt