Bilforsikring

Bilforsikring

Biler er forskellige, og det er mennesker også. Derfor beregner vi prisen på din bilforsikring ud fra dine behov og dit ståsted i livet. I samarbejde med dig.

 

Fleksibel forsikring – tilpasset dine behov

Hos os får du en fleksibel bilforsikring, som kan tilpasses dig og dine behov – lige der, hvor du er livet. Vi ved nemlig godt, at frihed er en stor del af det at have bil. Derfor har vi sammensat en basispakke med bl.a. fri kilometer og frit værkstedvalg i Danmark. I tilknytning til basispakken har vi en række tilvalgsdækninger, som skal sikre, at du kan få lige nøjagtig den dækning, som du har behov for.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig, men du finder både bilkasko, autohjælp og ekstraudstyrsdækning hos os. Og har du f.eks. svært ved at undvære bilen i dagligdagen, så giver vores afsavnsdækning dig 633 kr. (2019) pr. dag bilen er på værksted – dog højest i 10 dage. Så kan du få dækket udgifter til anden transport f.eks. lejebil. Uanset din alder, din biltype og din erfaring får du en bilforsikring helt uden bonustab ved skader.

 

Solid forsikring til både erfarne – og de unge

Din bilforsikring beregnes ud fra din alder og anciennitet. En bilforsikring til unge er derfor ofte lidt dyrere end bilforsikring til personer med mere erfaring.

Bestil møde

Kontant os og få et uforpligtende møde og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt

Autohjælp

Tegn autohjælpsforsikring og print vejhjælpskort.

Læs mere her

Rødt og grønt kort

Få styr på sikkerheden, når du rejser på bilferie med rødt og grønt kort.

Læs mere her