Gå til hovedindhold

Forsikringstyper

Her ser du en oversigt over alle vores forsikringer. Læs mere om forsikringerne, tjek betingelserne, eller bestil et personligt møde med en af vores rådgivere. Du kan ikke beregne priser på forsikringerne, da vi mener, det kræver en personlig samtale, at få skræddersyet et tilbud præcist til dig.

Bilforsikringen er lovpligtig i den forstand, at man altid skal have en ansvarsdækning. Ansvarsdækningen dækker de skader, man kan forvolde på andre.
Læs mere
Motorcykelforsikring er lovpligtig i den forstand, at man altid skal have en ansvarsdækning. Ansvarsdækningen dækker de skader, man kan forvolde på andre. Har man en lidt nyere motorcykel, kan man med fordel vælge at tegne en kaskoforsikring. Kaskoforsikringen dækker nemlig de skader der sket på ens egen motorcykel.
Læs mere
For at få lov at køre på knallert i Danmark er det en betingelse, at der er en ansvarsforsikring på knallerten. Forsikringen dækker de skader man kan forvolde ved kørsel på knallerten - selve knallerten er altså ikke dækket.
Læs mere
Når du skal forsikre din trailer, skal du kun købe en kaskoforsikring. Du behøver ikke købe en ansvarsforsikring, da du automatisk har denne forsikring via bilens trækkrogsforsikring. Hvis du forvolder skade på andre med din trailer, er du altså dækket via ansvarsforsikringen på bilen, der trækker traileren.
Læs mere
For mange mennesker kan det medføre alvorlige konsekvenser, hvis man kommer ud for en ulykke, og får et varigt mén.
Læs mere
Indboforsikringen, også kaldet Familie-, eller Hjemforsikring i andre selskaber. Den dækker en lang række forhold, og kan desuden udvides til at dække en række øvrige forhold ud over standard.
Læs mere
Hunden er menneskets bedste ven. Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der dækker de skader som hunden kan forvolde over for andre. Forsikringen dækker kun de forvoldte skader, og ikke hunden selv.
Læs mere
Mange mennesker ynder at rejse. Skal du rejse til udlandet, er det meget vigtigt at have en rejseforsikring, da man efter januar 2008, ikke er dækket af det gule sygesikringsbevis ved bl.a. hjemtransport.
Læs mere
For de fleste repræsenterer ens ejendom den største af alle materielle værdier. Derfor er det også vigtigt at sikre den korrekt.
Læs mere
Fritidshuset er på mange måder at betragte som et ganske normalt hus - i hvert fald forsikringsmæssigt. Med en fritidshusforsikring får du som minimum dækket skader, der skyldes brand, storm, hærværk eller nedbør. Du får også dækning for brud på glas og sanitet i dit hus.
Læs mere
Der bliver flere og flere nedlagte landbrugsejendomme rundt om i landet. Forsikringsmæssigt kan der være mange ting at tænke over, hvis man bor på et nedlagt landbrug, eller påtænker at købe et. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at man dækker de rigtige risici ind.
Læs mere